Haluatko lisää asiakaspaikkoja vai onko tärkeämpää olla erilainen

Suunnittelussa tärkeintä on ymmärtää asiakkaan todellinen visio ja osata ajatella projektia maksajan näkökulmasta. Näin löydämme asiakkaan liiketoiminnan ytimen ja voimme keskittyä siihen. Tällä suunnittelumallilla pysytään halutussa budjetissa ja aikataulussa.

Ideat tehokkaasti käytäntöön

Kauttamme saat kymmenien vuosien kokemuksen julkisten tilojen sisustamisesta sekä projektinhallinnasta. Mikäli haluat ainoastaan muuttaa sisustusta pienillä kustannuksilla suunnittelemme haluamasi muutokset ja tarjoamme sisustusurakan tai pelkät kalusteet.

Visualisoimme isommat projektit 3D-tilamallinnusta hyödyntäen ja voimme havainnollistaa materiaalien ja pintojen muutokset välittömästi. Toteuttaessamme kokonaisurakkaa toimimme joustavasti ja tehokkaasti, emmekä halua kymmeniä kokouksia. Meille lopputulos on tärkein.

Oma tuotanto ja parhaat hankintakanavat

Murealla on puusepäntehdas Heinolassa sekä ammattilaiset kalusteiden ja kaiuttimien suunnitteluun ja valmistukseen. Toteutamme nopeasti ja joustavasti räätälöityjä tuotteita, mutta suurempiin eriin meillä on myös erinomaisia yhteistyökumppaneja sekä kotimaassa että Baltiassa.

Omaa tuotantoamme on mm. Murean® -älykalustesarja.

Kalusteet parantavat akustiikkaa

Äänen ja akustiikan osaaminen ovat Murean peruskiviä. Suunnittelemme sisustuksen huomioimaan tilan akustiikan.

Akustiikkaa voi parantaa paitsi oikeilla huonekaluvalinnoilla ja sijoittelulla, myös varsinaisilla akustiikkatuotteilla. Myös ääntä absorvoivat pintamateriaalit parantavat tilan akustiikkaa ja poistavat kaikuja.

Sisusta valoilla

Oikean valaisun avulla tilan arkkitehtuuri, värit ja pinnat ja sisustuselementit korostuvat ja pääsevät arvoiseensa asemaan. Koska valaisun merkitys tunnelman luojana on suuri, kannattaa valaistussuunnittelu usein yhdistää kokonaisprojektiin. Murean erikoisosaamista on värivalojen käyttö tunnelman luojana tai tehostepinnoissa.