Ääni

Tekniikka ja akustiikka kulkevat käsi kädessä. Yökerhon asiakas saa laadukkaasta musiikintoistosta lisävirtaa tanssiin, kun yläkerrassa asuva hotellin asukas haluaa nukkua yönsä ilman basson jumputusta.
Murea huomioi molemmat tarpeet.

Kun ravintoloissa tärkeintä on fiiliksen luominen musiikin ja rytmin avulla, kuntokeskuksissa ja kirkoissa oleellista äänentoistossa on puheen selkeys ja mikrofonien häiriöttömyys.

Efekti- ja LED-tekniikka

Valoefektejä käytetään tiloissa, joissa asiakkaille halutaan luoda voimakkaita visuaalisia elämyksiä. Tyypillisin käyttöympäristö efektivaloille on yökerhojen tanssilattia.

Ledpinnat ovat tehoste, joilla voidaan tuoda videokuvaa mihin tahansa tilan pintaan tai saadaan se toistamaan haluttua efektiä. Ledseiniä käytetään yleisesti myös mainostamiseen. Toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Esitystekniikka

Onnistuneessa tilaisuudessa huomio kiinnittyy esittäjään eikä AV-tekniikkaan. Ääni kuuluu hyvin ja selkeästi koko tilassa sekä kuva näkyy tarkasti ja oikean kokoisena ilman erillistä säätämistä. Kokoustilojen tekniikka muuntuu helposti yhdestä isosta tilasta useaan pienempään neuvotteluhuoneeseen automaattisesti. Nykyaikaisessa kokoustilassa käyttäjä saa yhdellä napin painalluksella ohjattua kaikkia järjestelmän osia; videoprojektori käynnistyy, valkokangas laskeutuu ja valot himmenevät – kaikki automaattisesti.

Tekniikka osana liiketoimintaa

Asiakkaillemme tekniikka ja sen toimivuus ovat tärkeä osa heidän liiketoimintaa. Murea on toimittaa pääosin avaimet käteen-projekteja, jossa hoidetaan koko projekti tarpeiden määrittämisestä urakan luovutukseen asti. Murealla on satoja asiakkaita ja asiakkaamme ovat pääosin hotelli- ja ravintola-, kuntokeskus sekä seurakuntasektorilta.

Yksilöidyt ratkaisut

Hyvässä liikeideassa erotutaan kilpailijoista. Murea toteuttaa asiakkaan ainutlaatuiset ideat toimiviksi ratkaisuiksi. Oli sitten kyseessä koko tilaa ympäröivä led-seinä tai tanssilattialle ääntä suuntaava subwoofer. Murealla on oma tuotanto, joka mahdollistaa erillaiset ratkaisut tekniikan ja sisustuksen yhdistämiseen.

Murea HelpDesk ja huoltopalvelu

Asiakkaillemme tekniikan perusvaatimuksina ovat helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Tärkeintä on, että he pystyvät keskittymään omaan työhönsä ja ongelmien tullessa on yksi numero josta saa tukea.

Tukipalvelumme vastaa siitä, että koko järjestelmäsi toimii. Mikäli järjestelmäsi on etähuollettava, pystymme ratkaisemaan suurimman osan ongelmista heti etänä. Mikäli tekniikassa on vikaa, palvelumme takaa laitteiston korjauksen jopa 24 h aikana.

Murea tyytyväisyystakuu

Luotamme ammattitaitoomme ja projektinhallintaamme niin paljon, että avaimet käteen -järjestelmissä annamme Murea-takuun. Projekti suunnitellaan ja toteutetaan osaltamme siten, että projektin budjetti säilyy ja aikataulu pitää.