Ravintola Factory on pääkaupunkiseudulla toimiva suosittu ravintolakonsepti, joka tarjoaa mm. lounasta usealla eri toimipisteellään. Toteutimme alkuvuodesta Keilarannan lounasravintolaan kokonaisvaltaisen muutoksen, jossa uudistettiin niin ravintolan AV-tekniikka, sähkö- ja vesityöt, pinnat kuin kalusteetkin. Samalla ravintolan tiloja myös laajennettiin: aiemmin ravintolassa oli erillinen ruokailutila ja buffet-linjasto, jotka saivat väistyä uuden tieltä. Ravintolasta toteutettiin Factoryn konseptin mukainen paikka, johon haettiin oikeat materiaali- ja kalusteratkaisut yhdessä suunnittelijan kanssa.

Factoryn uudistaminen ”yhden pysähdyksen taktiikalla”  

Ravintola Factoryn Keilarannan uudistaminen haluttiin toteuttaa kustannustehokkaasti niin, ettei ravintolan myynti kärsisi uudistamisesta. Myöskään ympäröivät tilat tai asiakaskunta eivät saaneet altistua häiriöille ravintolaa uudistettaessa.

Murea vastasi haasteeseen kokonaisvaltaisella palvelulla, jossa se vastasi koko hankkeesta. Keskittäminen yhden katon alle tarjosi paitsi helppoutta koko uudistamiseen, mutta myös kustannustehokkuutta. Lisäksi sisustus ja ravintolan tekniikka nivoutuvat sujuvasti yhteen, kun yksi taho huolehtii niistä. Murean toimintamalli on lisäksi aivan omaa luokkaansa, sillä työmaalla koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen toisiaan auttaen. Tällainen tiimityöskentely takaa sekä budjetin että aikataulujen pitävyyden.

Perinteisen buffet-linjaston lisäksi uudistuneesta ravintolasta löytyy nyt myös salaattibaari! Lisäksi ravintolan päätyseinälle tehtiin näyttävä elementtiseinä teippaamalla – aina ei siis tarvitse maalata.

Nopea ja tehokas uudistus laadusta tinkimättä

Asiakkaalla oli tarve saada ravintola nopealla aikataululla valmiiksi ilman, että muutokset vaikuttaisivat ravintolan myyntiin. Murea onnistuikin uudistamisessa tehokkaasti tarkkojen etukäteissuunnitelmien pohjalta.

Factoryn Keilarannan ravintolan uudistaminen onnistui sujuvasti hyvin nopealla aikataululla, jossa ensin toteutettiin kokonaan uusi tila. Tämän jälkeen vanhat tilat uudistettiin viikonlopun aikana – maanantaina sekä henkilökuntaa että asiakkaita odottivat valmiit, upeat tilat. Vaikka ravintola uudistettiinkin hyvin nopealla aikataululla, ei viimeistelystä tai laadusta silti tingitty. Ravintolan toteutus oli laadukkaasti toteutettu sekä räätälöity vastaamaan juuri tämän kohteen tarpeita.

Keilaranta Factory

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat kuulla lisää ravintolan uudistamisesta, otathan yhteyttä! Kerromme mielellämme niin tästä kuin muistakin projekteistamme. Lataa myös maksuton oppaamme Opas ravintolan suunnitteluun – 10 vinkkiä ravintolan fiiliksen suunnitteluun, josta saat konkreettisia vinkkejä ravintolan fiiliksen suunnittelun tueksi. Oppaan lataaminen on maksutonta, eikä sido mihinkään. Lataa opas tästä!