fbpx

AV-RATKAISUT

Parhaimmillaan AV-järjestelmä toimii digitaalisena työkaluna arjessa; kokoukset sujuvat ilman teknisiä häiriöitä, koulussa rehtori voi pitää tiedotustilaisuuden suoraan luokkatiloihin, oppilaille laitteiden avulla oppiminen on monipuolista ja mukavaa, liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatunnilla ohjaajan puhe kuuluu musiikin läpi ilman, että äänenvoimakkuus rikkoo liikkujien korvia.

Jotta AV-järjestelmä on käyttäjäänsä aidosti palveleva, on AV-ratkaisun lähtökohdat oltavat oikeat. Meille murealaisille tämä tarkoittaa sitä, että pohdimme kanssasi jo ennen hankintaa esimerkiksi käyttäjiä, heidän tarpeitaan, mahdollisia AV-laitteita, tilan elinkaarta ja arkkitehtuuria. Tällöin voidaan varmistaa, että ongelmasi ratkaistaan – ei luoda niitä lisää. Toimiva kokonaisuus vaatii kuitenkin myös osaavan suunnittelun, laadukkaat laitteet, taidokkaan ohjelmoinnin, ammattimaisen asennuksen, selkeän käyttökoulutuksen sekä luotettavan huollon, käytön tuen ja järjestelmän ylläpidon. Meiltä saat tämän kaiken murealaisittain eli henkilökohtaisella asiakaspalvelulla ja huonolla huumorilla höystettynä.

UNELMA VAI TODELLINEN TARVE

Olemme tottuneet työskentelemään asiakkaiden kanssa, joille tekniikka on vierasta, mutta asiakkaat osaavat kuvailla unelmatilanteitaan tekniikan kanssa.

Tarvekartoituksessa kaikkein tärkeintä on määrittää todellinen tarve. Mikä on toiminnallesi kriittistä ja mikä tuo todellista arvoa? Autamme sinua miettimään, mikä on tärkeää pitkällä tähtäimellä ja tuomme esille useita eri vaihtoehtoja vastata tarpeisiisi.

Huonosti tehty tarvekartoitus aiheuttaa ylisuunnittelua, joka näkyy suoraan järjestelmän hinnassa ja huonolaatuisena järjestelmänä, kun kriittiset toiminnot eivät toimi tarpeidesi mukaisesti.

Helppokäyttöiset AV-järjestelmät

Valitettavan usein olemme törmänneet kouluissa tai yrityksissä tilanteeseen, jossa asiakkaalle on myyty laitteita, joista käyttäjät eivät edes tiedä mitä ne ovat tai mihin niitä käytetään.

Me suunnittelemme järjestelmät siten, että kuka tahansa osaa niitä käyttää. Parhaimmillaan laitteet toimivat lähes automaattisesti, eikä käyttäjä huomaa niitä käyttävänsä.

NOPEAMPAA JA HELPOMPAA RAKENTAMISTA

Olemme jo vuosia olleet asiakkaillemme kumppani joka otetaan projektiin mukaan jo alkuvaiheessa. Olemme huolehtineet, että AV-tekniikan vaatimukset otetaan huomioon rakentamisen aikana. Perinteisessä AV-suunnittelussa esitysratkaisut ovat tärkeä ja iso osa suunnitteluprojektia ja lähes kaikki suunnittelijat joutuvat asian kanssa tekemisiin.

AV:een siirtyminen verkkopohjaiseksi on tehnyt sen suunnittelusta helppoa. Standardina toimii tietoliikenneverkko ja varsinaisen laitteiston voi valita lähempänä projektin valmistumista. Asiakkaamme on säästänyt paljon rahaa kaapeloinnissa, suunnittelijoiden ja muiden urakoitsijoiden työmäärä on vähentynyt ja itse projekti on sujunut jouhevammin, kun muuttujia on vähemmän.

AVOVERIP – VERKOTETUT AV-RATKAISUT

VERKOTETTU AV ON TÄTÄ PÄIVÄÄ

Kuten muutkin tekniikan alat – AV-ala on digiloikannut ja laitteet on liitetty verkkoon. Tälle verkkopohjaiselle AV-ratkaisulle käytetään termiä AV over IP tai AVoIP. Ensireaktio asiakkaillamme verkon tuomista mahdollisuuksista on kauhun sekainen ja pelätään asioiden muuttuvan vielä vaikeammaksi. Ei hätää – AV:een siirtyminen verkkoon mahdollistaa sen, että voitte muuttaa päivittää tekemistänne kun koette sen tarpeelliseksi. Ei tarvitse ajatella AV:eeta enää perinteisesti; ajatelkaa AV:eetä tietokoneena tai työkaluna – niitä hankitaan kun niitä tarvitaan.

AV, JOKA PARANEE VANHETESSAAN

Perinteisesti ajatellaan, että tekniikka on jo vanhaa, kun se on toimitettu asiakkaalle. Onneksi verkotetun AV:n myötä ei tarvitse enää ajatella näin.

Verkkopohjaisten ratkaisujen laitteet ovat nykyään tietokoneita, joiden ominaisuuksia valmistajat pyrkivät parantamaan erilaisilla päivityksillä. Nämä uudet ominaisuudet tai parannukset tuodaan ratkaisuihin etänä tai automaattisesti.

Jos kyseessä on asiakkaan päivittäiseen tekemiseen liittyvä uusi toiminto, niin koulutamme asiakkaan näihin mahdollisuuksiin.

ETÄYHTEYS ON AINOA KEINO SAADA APUA HETI

Olemme jo vuosia auttaneet asiakkaitamme verkon yli. Eräällä ketjuasiakkaallamme on 1000 neuvottelutilaa eri puolella Suomea ja saamme niihin tarjottua apua etänä heti eikä 15.päivä.

Kun asiakas soittaa meidän asiakastukeen, niin 90% ongelmista ratkotaan etänä. Myös lisäkoulutukset teemme etänä jos tarvitaan pikaista koulutusta laitteistojen käyttöön.

Verkkopohjaiset ratkaisut voimme rakentaa myös diagnosoimaan vikatilanteita itse. Näin pääsemme yllättämään asiakkaan korjaamalla ongelman ennenkuin asiakas sitä edes huomaa.

BusinessAsema | Oulu

Toteutimme Oulussa sijaitsevalle BusinessAsemalle muuntuva, joustava ja älykäs AV-järjestelmä.

Sokos Hotel Seurahuone | Savonlinna

Toimme Sokos Hotel Seurahuoneelle AV:n osaksi tilaa.

Yhteys

Asiakaspalvelu / Helpdesk

040 0882 921

info(a)murea.fi

Myynti

myynti(a)murea.fi

Helsinki/Pk-seutu
Kristian Sahenkari 040 560 7200

Muu Suomi
Turo Tervonen 045 643 1077
Juha Kylmänen 0400 996 890

Toimipisteet

Oulun toimipiste
Moreenitie 15 LT 2, 90620 Oulu

Helsingin toimipiste
Hankasuontie 9 B, 00390 Helsinki

Ota yhteyttä

7 + 4 =

Suomen vahvimmat
Murea Oy on Menestyjä
Murea Oy on Luetettava Kumppani
× Kysy lisää!