fbpx

Sokos Hotel Seurahuone – Kunnianhimoisesta visiosta teknisesti toimivaksi av-kokonaisuudeksi

Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnassa ratsasti 80-luvulla hotellitrendien aallonharjalla. Tiloista löytyi perinteinen vastaanottotiski, kahvila ja baaritiski. Vuosien saatossa sisustusta oli aina tuunattu vallitsevien trendien mukaan ja lopputulos oli vuosikymmenten makuinen katkarapucocktail. Vuonna 2019 oli aika tehdä massiivisia muutoksia. Tilat olivat yksinkertaisesti tulleet tiensä päähän niin toiminnallisuuden kuin ulkoasunsa suhteen.

Hotellijohtaja Kari Hännisellä oli mahtipontinen visio uudenlaisesta hämmennystä herättävästä kokonaisuudesta. Vieraan tullessa hotelliin hänen haluttiin olevan hetken hämillään – Missä ihmeessä on vastaanotto? Tilaan pitäisi saada olohuonemainen fiilis yökerhon vivahteella, työskentelytilaa ja toki hotellin vastaanotto. Kokonaisuutta täydentämään haluttiin helppokäyttöinen ja joustava av-järjestelmä, joka tuo tiloihin tunnelmaa, käytettävyyttä ja visuaalisuutta. Tahtotila oli luoda savonlinnalaisille uusi yhteinen olohuone, jossa viihdytään, työskennellään ja juhlitaan.

Visualisoinnin jälkeen Hännisellä alkoi olla takki tyhjä ja apua piti löytyä. Mukaan projektiin tuli nippu ammattilaisia sisustusarkkitehdistä, sähkösuunnittelijaan, rakentajaan – ja Murea. Murea oli Hännise