fbpx

TÄMÄ ON MUREA

Murrosikäinen Murea on oman tiensä kulkija. Vaikka toimimme AV-alalla, haluamme olla mukana muuttamassa koko rakennusalaa kestävämpään ja vastuullisempaan suuntaan. Meille on sydämen asia tehdä asiat hyvin ja elinkaari huomioiden, joten pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme, jotta voimme vastata tähän vaatimukseen. Valitsemme myös kumppaneiksemme toimijoita, jotka jakavat kanssamme nämä arvot ja haluavat rakentaa omalta osaltaan parempaa tulevaisuutta.

Sinulla ei kuitenkaan tarvitse luottaa ainoastaan meidän sanaamme, sillä Murealle on myönnetty sekä Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti että Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Olemme myös mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Ohjelman jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

MUREAN ARVOT

Välittäminen

Kannamme vastuuta työntekijöidemme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme hyvinvoinnista.

Välittäminen tarkoittaa meille myös ympäristöstä huolehtimista. Pyrimme vähentämään muun muassa tekniikasta ja logistiikasta syntyvää ympäristön kuormitusta elinkaariajattelulla – laadukas tekniikka, oikeanlainen suunnittelu, tulevaisuuden tarpeisiin muuntuvat järjestelmät sekä etähuolto- ja ylläpito varmistavat järjestelmien pidemmän eliniän.

Maalaisjärki

Meille keskeistä on olennaisessa pysyminen ja asioiden terve kyseenalaistaminen.

Ymmärrämme, että AV:n ostaminen saattaa olla haastavaa, joten meidän tehtävämme on tukea prosessissa ja varmistaa, että lopputulos on järkevä niin tilan, sen käyttäjien kuin hankinnan kannalta.

Onnistunut ratkaisu vaatii toisinaan näkemysten haastamista. On erittäin olennaista, että luokan takaosassa istuva oppilas näkee kuvapinalla esitetyn materiaalin tai budjetti ei pauku yli äyräiden markkinoiden kalleimpien kaiuttimien takia, jos edullisemmatkin laitteet ajavat asian.

Oppiminen

Edelläkävijänä tiedämme, että täyttä oppimäärää ei ole, oli asia mikä tahansa.

Olettaminen ei myöskään kuulu sanastoomme. Sen sijaan me kokeilemme, opettelemme ja kyselemme.

Saamme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta toteuttamiemme AV-järjestelmien käytöstä sekä seuraamme järjestelmän toimivuutta datan avulla. Palvelujemme ja uusien ratkaisujen suunnittelu ja kehittäminen perustuu täten alati lisääntyvään tietoon.

Rohkeus

Uskallamme hypätä tuntemattomaan ja olla rehellisiä.

Otamme rohkeasti kokeiluun uutta tekniikkaa ja testaamme erilaisia tilojen käyttötilanteita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme toimivia ja nykyaikaisia AV-järjestelmiä.

Emme arkaile kohdata asiakkaidemme kokemia haasteita ja niiden mukana tuomia vaatimuksia, koska istumme asiakkaidemme kanssa samalla puolen pöytää.

Murealaiset

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@murea.fi

Teppo Ahonen

CEO

Murean tuore, mutta kokenut toimari, joka on pyörinyt pitkään kuvan ja äänen parissa TV-maailmassa. Nyt luotsaamassa Mureaa kohti entistäkin paremmin asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja palveluita.

Puhelin +358 40 563 0299

Turo Tervonen

CDO

Murean näkemyskone ja kokonaisuuden kaitsija, jonka sydän sykkii asiakkaille ja teknologialle. Kehittää ja rassaa tiimiä rakkaudella ylivertaisiin suorituksiin.

Puhelin +358 45 643 1077

Kristian Sahenkari

Key Account Manager / Partner

Myyntimies ja yrityksen kultakorva, joka huolehtii, että toteutuksemme kuulostavat aina hyvältä. Hyppää heti asiakkaiden saappaisiin ja tekee Murealta ostamisen helpoksi.

Puhelin +358 40 560 7200

Timoteus Ruotsalainen

CTO

Tekniikan monitaituri, rupelihattu ja teoreetikko. Vastaa Murean teknologisesta kehityksestä ja pitää huolen, että järjestelmän käyttökokemus ja firman prosessit ovat huippuunsa hiottuja.

 

Anni Vapaniemi

Project Manager

Projektihallinnan moniottelija, joka pitää pyörät pyörimässä.

 

Risto Ennevaara

System Designer / Partner

Valaistuksen suunnittelun ja ohjelmoinnin teräsmies, joka on ottanut haltuunsa myös kokonaisvaltaisen AV-suunnittelun. Järjestelmällisenä ja tarkkana tekijänä pitää huolen, että Murean suunnitelmat ovat täsmällisiä, eivätkä jotain sinne päin.

Joonas Heikkinen

System Specialist

Käyttöliittymänikkari, joka saa tekniikan taipumaan tahtonsa alle. On elementissään asiakkaiden kanssa ja pitää huolen, että järjestelmän käyttö on heille selkeää ja helppoa. 

Teemu Raappana

Project Manager

Asennusten ihmemies, joka rautaisella osaamisellaan sekä huolellisella ja järjestelmällisellä työotteellaan saa aikaan ensiluokkaisia lopputuloksia.

Sami Teppinen

Service Specialist

Murean joustava huoltomestari ja asentamisen linkkuveitsi, jolla on kattava ymmärrys kaikista AV-tekniikan alalajeista. Pitää huolen, että apu on aina lähellä, kun sitä tarvitaan.

Anna-Mari Kilpijärvi

Executive Assistant

Taloushallinnon ja viestinnän moniosaaja, johdon oikea käsi ja Murean piiskuri. Huolehtii, että asiat toimivat, viesti kulkee ja yritys pyörii, kun miehet ovat työmailla ja myyntihommissa.

Joona Noutere

Technician

Projektien voimapesä, joka huolehtii asennukset loppuun. 

Atte Riihonen

Technician

Asennusten macgyver ja käyttöönoton kolmiottelija. 

Yhteys

Asiakaspalvelu / Helpdesk

040 0882 921

info(a)murea.fi

Myynti

myynti(a)murea.fi

Helsinki/Pk-seutu
Kristian Sahenkari 040 560 7200

Muu Suomi
Turo Tervonen 045 643 1077
Juha Kylmänen 0400 996 890

Toimipisteet

Oulun toimipiste
Moreenitie 15 LT 2, 90620 Oulu

Helsingin toimipiste
Hankasuontie 9 B, 00390 Helsinki

Ota yhteyttä

5 + 14 =

Suomen vahvimmat
Murea Oy on Menestyjä
Murea Oy on Luetettava Kumppani
× Kysy lisää!